کارشناسان
1- نام و نام خانوادگی: مهندس حمیدرضا نقی زاده
سمت: کارشناس مسئول
رشته تحصیلی: بهداشت حرفه ای
مدرک: فوق لیسانس بهداشت حرفه ای
2- نام و نام خانوادگی: مهندس عبدالله ملایی
رشته تحصیلی: بهداشت حرفه ای
مدرک: لیسانس بهداشت حرفه ای
3- نام و نام خانوادگی: مهندس هادی میزابیگی
سمت: کارشناس
رشته تحصیلی: بهداشت حرفه ای
مدرک: فوق لیسانس بهداشت حرفه ای
4- نام و نام خانوادگی: مهندس فاطمه غلامی زاده
سمت: کارشناس
رشته تحصیلی: بهداشت حرفه ای
مدرک: لیسانس بهداشت حرفه ای
بهداشت حرفه ای :
بهداشت حرفه ای عبارتست از علم وهنر تامین بالاترین سطح سلامت نیروری کار و حفظ و ارتقاء سلامتی کارگران از طریق ایجاد محیط کار سالم بوسیله شناسایی ، اندازه گیری ، ارزیابی و کنترل عوامل زیان آور محیط کار اهداف بهداشت حرفه ای : - تامین و ارتقاء بالاترین سطح سلامت جسمی ، روانی و اجتماعی کارکنان همه مشاغل - پیشگیری از بیماریها و حوادث ناشی از کار - تطابق شرایط کار با انسان معرفی واحد وتشکیلات بهداشت حرفه ای معاونت بهداشتی : واحدبهداشت حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان ، 10334 کارگاه خانگی وغیرخانگی با مجموع 35793شاغل را تحت پوشش بازدید و خدمات بهداشت حرفه ای قرار داده است . همچنین با پیگیریها و نظارتهای پرسنل این واحد31کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار،یک مرکز بهداشت کار و34 ایستگاه بهگر مشغول فعالیت می باشند. تعداد مراکز دارای مجوز خدمات طب کار 2 مرکز و تعداد شرکت های دارای مجوز خدمات بهداشت حرفه ای 2 موردوتعدادمراکزبهداشتی درمانی دارای پرسنل بهداشت حرفه ای 3مرکزمیباشد . 0. فعاليت هاي اجرائي بهداشت حرفه اي 1 - بازرسی وپایش ونظارت محیط های کار 2- برنامه طب کار وتیم سلامت شغل 3- نظارت برتشکیل و فعالیت کمیته های حفاظت فنی وبهداشت کار 4- طرح بقا (بهداشت قالیبافان) 5- بهداشت کشاورزی 6- بر نامه ایمنی شیمیائی 7- برنامه بهداشت معدن کاران 8- برنامه بهداشت پرتو کاران 9- برنامه سلامت ، ایمنی وبهداشت عوامل اجرایی مشمول ماده ۵ قانون مدیریت پسماند 10 -برنامه بازرسی هدفمند 11- برنامه مشاغل سخت و زیان آور 12-طرح غربالگری سیلیس 13- برنامه ارگونومی 14- طرح کشوری ساماندهی روشنایی محیط کار 15- طرح کشوری مقابله با صدا در محیط های کار نقش محوری بهداشت حرفه ای در توسعه پایدار 1) پیشگیری از حوادث ،آسیب های و بیماریهای شغلی و حفاظت کارگران در مقابل فشارهای بیش از حد جسمی و روانی بر استفاده بهینه از منابع محدود موجود و به حداقل رساندن کاهش غیر ضروری منابع مادی و انسانی دلالت دارد. 2) هدف از محیط کار ایمن و سالم ، بکارگیری ایمن ترین تکنولوژی همراه با مصرف انرژی کم ، ایجاد آلودگی کمتر و تولید مواد زائد کم می باشد و در اغلب کشورها قوانین مربوط به بهداشت حرفه ای بر استفاده از بهترین تکنولوژی که دسترسی به آن نیز ممکن باشد ، تاکید دارد . 3) بکارگیری اصول بهداشت حرفه ای موجب افزایش کیفیت محصولات ، بهره وری و فرآیند مدیریت گردیده و بنابراین در ممانعت از افت غیر ضروری انرژی و مواد و همچنین پیشگیری از اثرات ناخواسته بر روی محیط زیست نقش موثری خواهد داشت . 4) اغلب مخاطرات محیط از محیط های کاری همچون صنعت ، کشاورزی ، حمل و نقل و خدمات ، ناشی می شوند. کارشناسان و دیگر افراد مسئول در امر بهداشت حرفه ای به خوبی از فرآیندها و عواملی که ممکن است برای محیط زیست مخاطره آمیز باشد ، آگاهی دارند و اغلب این اطلاعات در مراحل اولیه بروز مشکل در اختیار آن ها قرار می گیرد و بنابراین قادرند پیشگیری های اولیه را انجام دهند در غیر این صورت عناصر مخاطره آمیز در محیط پراکنده خواهند شد.
|