• 1396/12/26 - 10:12
  • تعداد بازدید خبر : 19
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

انجام ۱۳۵۰بازدید از قنادی های شهر رفسنجان در سال جاری

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان از انجام ۱۳۵۰ بازدید از قنادیهای شهر رفسنجان در سال جاری خبر داد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان از انجام ۱۳۵۰ بازدید از قنادیهای شهر رفسنجان در سال جاری خبر داد و گفت: در طی این بازدیدها که توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت رفسنجان صورت گرفته است تعداد ۲۰ مورد برخورد قانونی اعم از تعطیلی ویا معرفی به دادگاه صورت گرفته است.
دکتر احمد جمالی زاده با اشاره به نزدیک شدن به روزهای پایانی سال اظهار داشت: مرکز بهداشت شهرستان رفسنجان به مانند هر سال طرح سلامت نوروزی را از ۱۵ اسفند تا ۱۵فروردین ماه با حضور ۲۸ بازرس بهداشتی و ۷ نیروی ستادی انجام می دهد که در طی این مدت این افراد از اغذیه فروشی ها، رستورانهای بین جاده ای، تالارها و ... بازدید می کنند.
وی تصریح کرد: از تیرماه96 تا پایان بهمن ماه۷۲۲۳ کیلوگرم مواد غذایی و اقلام مصرفی غیر قابل مصرف در شهرستان رفسنجان و انار معدوم سازی شده است.
جمالی زاده خاطرنشان کرد: مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی طی این طرح یک مرتبه ومراکز حساس حداقل ۳ مرتبه مورد بازرسی قرار می گیرند.
وی بیان کرد: به غیر از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی شامل پارکها، مساجد، پمپ بنزین ها و حسینیه ها در شهرستان رفسنجان و انار نیز مورد بازدید قرار خواهند گرفت.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در ادامه به توصیه نکات بهداشتی در قنادی ها ابراز داشت: رعایت بهداشت فردی توسط کارکنان شامل تهیه کارت معاینه پزشکی قبل از استخدام افراد، گذراندن دوره آموزشی ویژه بهداشت عمومی، پوشیدن روپوش و کلاه مناسب و تمیز و شستشوی دستها مطابق با دستورالعمل مورد تأکید است.
جمالی زاده بر لزوم رعایت نظافت عمومی و شستشو و گندزدایی وسایل و ابزار کار تأکید و اظهار کرد: عدم استفاده از رنگ، اسانس، طعم دهنده و شیرین کنندهای شیمیایی غیر مجاز در تهیه شیرینی باید مورد توجه قنادیها باشد. ضمن اینکه قنادیها باید مواد غذایی حساس به فساد مانند خامه و شیرینی های تر در شرایط مناسب با رعایت زنجیره سرما نگهداری کنند.
جمالی زاده یادآور شد: استفاده از رنگهای مصنوعی در شیرینی می تواند به بیماری‌هایی از قبیل بیش فعالی درکودکان، معضلات گوارشی و آسمی، تومورهای تیروئیدی، تشدید میگرن، تاری دید، حساسیت‌های پوستی منجر شود. وی با بیان این مطلب که قنادان باید از چند بار استفاده کردن و همچنین حرارت بیش از حد روغن بدلیل تولید مواد سرطانزا جداً خوداری کنند، اظهار کرد: جعبه‌هاي بسته بندی شیرینی بايد داراي پروانه‌ي بهداشتي و مهر استاندارد باشند و در شرایط بهداشتی نگهداری و آماده سازی گردند و محل آماده سازی جعبه ها مناسب باشد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: متصدیان کارگاههای قنادی فاقد کد بهداشتی، از توزیع و عرضه محصولات خود به مشاغل فروشگاهی غیرمرتبط از قبیل خواربارفروشیها، میوه فروشیها و .. همچنین بصورت دوره گردی خودداری نمایند.
دکتر جمالی زاده توصیه کرد:خرید مواد غذایی بخصوص شیرینی از مراکز معتبر ودارای مجوزهای بهداشتی باشد.ودر صورت مشاهده موارد غیر بهداشتی در مراکز عرضه مواد غذایی ویا هرگونه شکایت بهداشتی مراتب را به تلفن190اعلام نمایند.

 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 7457
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید