• 1399/07/12 - 11:24
  • تعداد بازدید خبر : 43
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بدرفتاریهای کودکان و کنترل اضطراب آنها در دوران کرونا

روش های ساده اما موثر زیر را برای کمک به مدیریت ترس، نگرانی،ناراحتی و ایجاد آسایش و اطمینان خاطر برای کودکتان امتحان کنید

در دوران پاندمی کرونا بزرگسالان می توانند احساسات خود را کنترل کنند و صبورانه عمل کنند،اما کودکان معمولاً در شرایط نامطلوب دجار سردرگمی می شوند و بسیار وابسته به دیگران می شوند. در این مواقع برای کودکان بسیار دشوار است رفتار خود را پنهان کنند و مدیریت کردن سطح نگرانی آنها برای والدینشان نیز دشوار است.
روش های ساده اما موثر زیر را برای کمک به مدیریت ترس، نگرانی،ناراحتی و ایجاد آسایش و اطمینان خاطر برای کودکتان امتحان کنید:
1-زمانی برای ارتباط دوطرفه با کودک ایجاد کنید برای هر کودک جداگانه وقت بگذارید، این وقت می تواند 20 دقیقه یا بیشتر باشد. از فرزند خود بپرسید دوست دارد چه کاری انجام دهد؟ انتخاب باعث ایجاد اعتماد به نفس در او می شود. خواندن کتاب،داستان گفتن،نقاشی کردن،انجام کارهای هنری و مهارتی و....فعالیتهایی لذت بخش برای کودکان هستند. باید تلاش خود را برای سرگرم کردن آنها بکنیم. در این صورت آرام می مانند و در دوران همه گیری،دچار پریشانی نمی شوند.
2-ورزش را در برنامه هر روز او بگنجانید. این کار می تواند به کودکتان کمک کند احساس امنیت کرده و رفتار بهتری داشته باشد و به کاهش استرس او کمک می کند. به کودک در مورد حفظ فاصله ایمن آموزش دهید. در صورت مساعد بودن شرایط او را از خانه بیرون ببرید.
3-به کودکان بیاموزید مرتب دستان خود را با آب و صابون بشویند. شستن دستها و رعایت بهداشت را سرگرم کننده کنید.هنگام سرفه یا عطسه جلوی دهان خود را با دستمال یا آرنج خم شده بگیرید. شما الگویی برای رفتار کودکتان هستید.
4-همه کودکان بدرفتاریهایی دارند بویژه زمانی که مجبورند در خانه بمانند و می توانند والدین را بسیار عصبی کنند. رفتار بد او را سریع به جهت مثبت تغییر دهید.قبل از اینکه رفتار بد شروع شود،آن را متوقف کنید. این روزها روزهایی استرس زاست از خود مراقبت کنید تا بتوانید از فرزندان خود نیز حمایت کنید.
5-برای آنها فضایی ایجاد کنید تا احساساتشان را با شما مطرح کنند و اجازه دهید بفهمند مراقبشان هستید. از کودکتان بپرسید چه چیزهایی می داند و چه سوالاتی دارد سعی کنید تا بفهمید کودکتان چه چیزی درباره کرونا ویروس می داند و اطلاعات اشتباه آن ها چیست؟سپس اطلاعات متناسب با سن را به آنها ارائه دهید.
6-سعی کنید در صورت امکان خواب و وعده های غذایی معمولی او برقرار باشد.اطمینان حاصل کنید بدرستی غذا می خورد و خواب کافی دارد. اگر او احساس خوبی داشته باشد رفتار بهتری در مقابل آنچه آزارش می دهد بروز خواهد داد.
7-در خانواده محیطی آرام بوجود آورید. میزان استرس و اضطراب در کودکان و دیگر افراد خانواده را مدیریت کنید موسیقی آرامبخش پخش کنید و راهکارهای کاهش فشار روانی را امتحان کنید.
8-در حضور کودکان از ترسیدن در مورد موضوعاتی که ذهن شما را مشغول کرده است اجتناب کنید. ترس، خشونت و دلهره خود را کنترل کنید. هرگز ذهن کودکتان را به دلواپسی های آینده و نگرانی های خود پر نکنید. به آنها بگوئید که می توانیم با ایفای نقس خود به صورت عاقلانه مانند حفظ فاصله احتماعی، حفظ بهداشت روزانه و پاکیزگی، محدودیت سفرها،داشتن رژیم غذایی متعادل با حفظ سلامت و مراقبت از جسم و روان خود، از کاهش پاندمی حمایت کنیم. معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 10030
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید