بیش از 6800 مرکزتهیه وتوزیع موادغذایی دررفسنجان و اناربازرسی شدند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرستان رفسنجان گفت: از 6 هزار و 850 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در رفسنجان و انار بازدید و بازرسی به عمل آمد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرستان رفسنجان گفت: از 6 هزار و 850 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در رفسنجان و انار بازدید و بازرسی به عمل آمد.
احمد جمالیزاده در گفت و گو با خبرنگار ما افزود: این بازرسیها طی یکماه اخیر انجام شد و 30 کارشناس بهداشت محیط در شهرستانهای انار و رفسنجان شامل 22 نیروی بازرس و 8 نیروی ستادی این طرح را اجرا کردند و از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به ویژه مراکز حساس شامل قنادی ها، رستوران های داخلی شهری و بین راهی و اغذیه فروشی ها بازدید و بازرسی کردند.
وی تصریح کرد: از این تعداد 210 مرکز بین راهی در محورهای رفسنجان- یزد، رفسنجان- زرند، رفسنجان- کرمان و ... بازرسی شد و 8 مورد مرکز و اماکن متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.
جمالیزداه بیان کرد: در این مدت 7 مرکز متخلف پلمپ و تعطیل شد و برای 133 مورد نیز اخطارهای بحرانی و غیر بحرانی صادر شد.
وی یاداور شد: تعداد 48 مورد نمونه برداری از مواد غذایی و 2 هزار و 975 مورد کلرسنجی آب نیز انجام شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرستان رفسنجان خاطرنشان کرد: طی این مدت 2 هزار و 794 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر قابل مصرف از سطح مراکز تهیه و عرضه در این دو شهرستان جمع آوری و معدود شد.
نظر دهید