• 1400/05/03 - 07:58
  • تعداد بازدید خبر : 42
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مراقبت هاي تغذيه اي

تغذيه مادران باردار و شیرده در دوران بيماري کووید-19

مراقبت هاي تغذيه اي مادران باردار و شیرده در دوران بيماري کووید-19
 آب بدن به مقدار کافی تامین شود و مصرف مایعاتی چون سوپ ها مثل سوپ مرغ و آب میوه ها را افزایش دهید.
 وعده های غذایی کم حجم با دفعات زیاد بهتر تحمل می شوند.
 در صورت بروز اسهال، از وعده های غذایی سبک و کم حجم استفاده شود و از غذاهای خیلی داغ و خیلی سرد پرهیز شود.از مصرف غذا های پرچرب پرهیز شود.در صورت عدم تحمل شیر از مصرف آن خودداری شود. میوه هایی همچون سیب و موز مفید است ولی میوه هایی مثل هلو و انجیرمصرف نشود.
 وعده های غذایی کوچک و حاوی مقادیر بالای مواد مغذی شامل پروتئین با کیفیت بالا (تخم مرغ، گوشتها)، ویتامین ها و مواد معدنی مصرف شود.
 از مواد غذایی غنی از ویتامین و املاح بخصوص انواع میوه ها و سبزی های تازه و فصل بیشتر استفاده شود.
مراقبت هاي تغذيه اي مادران باردار و شیرده در دوران نقاهت بیماری کووید-19
 ارائه وعده های غذایی کوچک در طول روز حاوی مواد مغذی از جمله پروتئین با کیفیت بالا، ویتامین ها و مواد معدنی
 افزایش دفعات وعده های غذایی
 تامین آب بدن با استفاده از آب آشامیدنی سالم و مصرف مایعاتی چون سوپ ها و آب میوه های طبیعی
 استفاده از انواع میوه های در دسترس (موز، آلو، زرد آلو، طالبی، کیوی، پرتقال) و سبزی ها (اسفناج، جعفری، هویج، کدو حلوایی، گوجه فرنگی و سیب زمینی) در برنامه غذایی روزانه

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 11921
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید