• 1396/12/19 - 14:01
  • تعداد بازدید خبر : 17
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

مصاحبه خبری دکتر جمالی زاده به مناسبت طرح بسیج سلامت نوروزی

بازدید از 5هزار مرکز تهیه وتوزیع موادغذایی در رفسنجان وانار

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در مصاحبه خبری گفت:از نیمه دوم اسفندماه جاری تا15 فروردین سال آینده طرح " مدیریت مهندسی بهداشت محیط "در برنامه سلامت نوروزی اجرا میگردد.
احمد جمالی زاده در مصاحبه خبری اظهارکرد:این طرح از15اسفند ماه سال جاری آغاز شده وتا 15فروردین ماه سال97 ادامه دارد.
وی افزود:30کارشناس بهداشت محیط در شهرستانهای انار ورفسنجان شامل 22نیروی بازرس و8نیروی ستادی این طرح را اجرا می کنندواز مراکز تهیه وتوزیع موادغذایی به ویژه مراکز حساس شامل قنادی ها،رستوران های داخل شهری وبین راهی واغذیه فروشی ها بازدید وبازرسی می کنند.
جمالی زاده خاطر نشان کرد:مراکز تهیه وتوزیع موادغذایی طی این طرح یکبار ومراکز حساس نیز با اجرای این طرح سه مرتبه مورد بازرسی قرار می گیرند.
وی تصریح کرد به غیر از این 5هزار مرکز تهیه وتوزیع موادغذایی ومراکز حساس ،یک هزار اماکن عمومی شامل پارکها ،مساجد،پمپ بنزین ها وحسینیه ها در دو شهرستان رفسنجان وانار نیز مورد بازدید قرار خواهند گرفت.
مدیر گروه بهداشت محیط وحرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان هم درادامه اظهار کرد:دو نوع تخلفات داریم یکی تخلفاتی که مستقیم بر روی سلامتی مردم اثر می گذارد ودیگری که مستقیم روی سلامتی مردم اثر نمی گذارد.
مجید رنجبر کاظمی افزود:اگر مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی تخلفاتی داشته باشند که مستقیم بر روی سلامتی افراد تاثیر گذار باشد ظرف مدت 48 ساعت تعطیل وپلمپ می شوند.
وی تصریح کرد:اگر مراکزی تخلفاتی را انجام دهند که مستقیم روی سلامتی مردم اثر نمی گذارد به آنها توصیه وتذکراتی داده می شود تا نسبت به رفع نقص شان اقدام کنند.
رنجبر کاظمی بیان کرد:چنانچه مرکزی ماده غذایی عرضه کند که تاریخ مصرفش گذشته باشد یا قنادی هایی که فساد در محصولاتشان دیده شود در مرحله اول این محصولات جمع آوری می شود ودر صورت تکرار شدن در مراحل دوم وسوم کار به مراجع قضایی کشیده می شودوامکان تعطیلی وپلمپ شدن مرکز نیز وجود دارد.
مدیر گروه بهداشت محیط وحرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان یادآورشددر اجرای این طرح در 15 اسفند ماه 95تا15فروردین ماه96از بیش از 5هزار و800مرکز تهیه وتوزیع مواد غذایی در رفسنجان وانار بازدید به عمل آمد که 22 مورد اخطار بحرانی و124 مورد اخطار غیر بحرانی داشتیم واز مجموع این اخطارها چهار مورد به تعطیلی وپلمپ کشیده شد وچها رمورد هم به مراجع قضایی معرفی شدند.
رنجبر کاظمی عنوان کرد:همچنین طی اجرای این طرح در سال گذشته 135مورد نمونه برداری از آب آشامیدنی و125 مورد نمونه برداری از مواد غذایی داشتیم.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 7415
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید