• 1397/02/23 - 13:44
  • تعداد بازدید خبر : 16
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کارگاه آموزشی اصول بهداشت مواد غذایی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی در روز چهارشنبه مورخ 97/2/19کارگاه آموزشی اصول بهداشت مواد غذایی ویژه کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای شبکه رفسنجان و انار در محل سالن کنفرانس معاونت بهداشتی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی در روز چهارشنبه مورخ 97/2/19 کارگاه آموزشی اصول بهداشت مواد غذایی ویژه کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای شبکه رفسنجان و انار در محل سالن کنفرانس معاونت بهداشتی برگزار گردید. در این کارگاه مهندسین بهداشت محیط و حرفه ای ضمن باز آموزی آیین نامه اجرایی رسیدگی به تخلفات بهداشتی با شیوه بکارگیری عملی haccp در واحدهای صنفی بصورت کار عملی آشنا شدند.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 7613
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید