کارگاه آموزشی اصول بهداشت مواد غذایی
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی در روز چهارشنبه مورخ 97/2/19کارگاه آموزشی اصول بهداشت مواد غذایی ویژه کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای شبکه رفسنجان و انار در محل سالن کنفرانس معاونت بهداشتی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی در روز چهارشنبه مورخ 97/2/19 کارگاه آموزشی اصول بهداشت مواد غذایی ویژه کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای شبکه رفسنجان و انار در محل سالن کنفرانس معاونت بهداشتی برگزار گردید. در این کارگاه مهندسین بهداشت محیط و حرفه ای ضمن باز آموزی آیین نامه اجرایی رسیدگی به تخلفات بهداشتی با شیوه بکارگیری عملی haccp در واحدهای صنفی بصورت کار عملی آشنا شدند.
نظر دهید