آموزش تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی جلسه آموزش تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان در تاریخ5 خرداد 97جهت پرسنل معاونت بهداشتی توسط کارشناس مسئول تغذیه برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی جلسه آموزش تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان در تاریخ 5 خرداد97 جهت پرسنل معاونت بهداشتی توسط کارشناس مسئول تغذیه برگزار گردید.اهمیت مصرف سحری، پرهیز از پرخوری، مصرف غذاهای سبک در وعده افطار، استفاده از میوه ها، سبزی ها و لبنیات و مصرف خرما به جای زولبیا و بامیه مهمترین نکاتی بودند که در این جلسه آموزش داده شد.
نظر دهید