بیش از 1800 کیلوگرم مواد غذایی فاسددررفسنجان وانارمعدوم سازی شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: با اجرای طرح " مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی " بیش از یکهزار و 811 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف در شهرستانهای انار و رفسنجان جمع آوری و معدوم شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: با اجرای طرح " مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی "
بیش از یکهزار و 811 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف در شهرستانهای انار و رفسنجان جمع آوری و معدوم شد.
احمد جمالی زاده روز دوشنبه ششم فروردین 97 در گفت و گو با خبرنگار ما با اشاره به اینکه این طرح از 15 اسفند ماه سال
گذشته آغاز شده و تا 15 فروردین ماه جاری ادامه خواهد داشت اظهار کرد: از ابتدای آغاز این طرح تا کنون بیش از 5 هزار و
187 موردبازدیدو بازرسی توسط کارشناسان بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به ویژه مراکز حساس شامل قنادی
ها، رستوران های داخلی شهری و بین راهی و اغذیه فروشی هاانجام گرفته است.
وی افزود: از این تعداد 140 مورد بازرسی از مراکز و اماکن بین راهی انجام شده وتعداد 7 مورد از مراکز و اماکن متخلف
به مراجع قضایی معرفی شده اند ضمن اینکه برای 117 مرکز هم اخطار بحرانی و غیر بحرانی صادر شد.
جمالیزاده با اشاره به اینکه 7 مرکز متخلف در این مدت زمان پلمپ و تعطیل شدند بیان کرد: همچنین از 28 مرکز نمونه
برداری مواد غذایی انجام شد.
وی با اشاره به اینکه یکی از وظایف دانشگاه علوم پزشکی، تامین تجهیزات پرتابل بازرسی است، افزود: در راستای ارتقای
سلامت جامعه و با هدف افزایش سلامت مواد غذایی، بازرسان بهداشت محیط در موارد مورد نیاز علاوه بر نمونه گیری و
ارسال نمونه به آزمایشگاه مرجع، با استفاده از تجهیزات پرتابل و روش های سنجش سریع، نسبت به شناسایی و تشخیص سریع
تر موارد مشکوک و تخلف اقدام می کنند که در این رابطه در رفسنجان و انار بیش از 2 هزار و 805 مورد سنجش با
تجهیزات پرتابل صورت گرفته است.
دکتر جمالیزاده همچنین خاطرنشان کرد: بیش از 2 هزار و 319 مورد کلرسنجی آب در این مدت انجام شده است.
وی گفت: امسال کارشناسان بهداشت محیط در شهرستانهای انار و رفسنجان شامل 22 نیروی بازرس و 8 نیروی ستادی
میباشند که این طرح را اجرا نموده و از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بازدید و بازرسی بعمل می آورند.
احمد جمالیزاده خاطرنشان کرد: حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و مسافران نوروزی، ایمنی آب و مواد غذایی در سطح
عرضه و کاهش و کنترل بیماری های مرتبط با آب و مواد غذایی از مهمترین اهداف اجرای این طرح است.
وی گفت: سامانه 190 آماده پاسخگویی به شکایات مسافران نوروزی می باشد.
نظر دهید