تشکیل کمیته پیشگیری از اختلالات ید
کمیته پیشگیری از اختلالات ید
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی کمیته پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید در تاریخ 28/5/98 با حضور معاون فنی معاونت بهداشتی، مدیر نظارت بر فراورده های خوراکی و آشامیدنی، کارشناس آزمایشگاه مواد غذایی، کارشناسان تغذیه و آموزش بهداشت معاونت بهداشتی تشکیل گردید و در خصوص سنجش مقدار ید موجود در نمک ها، اندازه گیری ید ادرار دانش آموزان، برنامه های آموزشی مصرف نمک ید دار بحث و گفتگو شد.
نظر دهید