جلسه کارشناس بهداشت محیط با صنف نانوایان در مسجد جوادی
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی در روز سه شنبه مورخ 97/3/8 جلسه ای با حضور نمایندگان اتاق اصناف، سازمان غله، اداره صنعت و معدن، معاونت بهداشتی و صنف نانوا بعد از نماز مغرب و عشا در محل مسجد جوادیه رفسنجان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی در روز سه شنبه مورخ 97/3/8 جلسه ای با حضور نمایندگان اتاق اصناف، سازمان غله، اداره صنعت و معدن، معاونت بهداشتی و صنف نانوا بعد از نماز مغرب و عشا در محل مسجد جوادیه رفسنجان برگزار گردید.
در ابتدا آقای عسکری رئیس محترم صنف نانوا گزارشی از مشکلات نانوایان و عملکرد اتحادیه در سال 96 ارائه نمودند. در ادامه ایشان اظهار داشتند با توجه به عدم افزایش قیمت نان و ثابت بودن حقوق کارکنان نانوایی در چند سال اخیر و افزایش هزینه آزمایشات کارت معاینه پزشکی و آموزشگاه بهداشت اصناف خواستار تخفیف در هزینه ها و جلوگیری از عرضه نان فله در سوپرمارکت های سطح شهر شدند.
در ادامه آقای مهندس عبدالهی کارشناس برنامه بهداشت مواد غذایی معاونت بهداشتی ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و تقدیر و تشکر از همکاری صنف نانوا با این معاونت، در خصوص رعایت مسائل بهداشت محیط و استفاده از افزودنی های مجاز در تهیه نان و پیگیری جهت دریافت موافقت معاون محترم بهداشتی و مدیر آموزشگاه بهداشت اصناف بمنظور تخفیف هزینه ها صحبت نمودند. در ادامه ایشان اظهار داشتند طی بررسی بعمل آمده اکثر نان های عرضه شده در سوپرمارکت ها توسط صنف نانوا تهیه و توزیع می شود. و نیز با توجه به جلسات متعدد شورای آرد و نان و مصوبات موجود بعلت عدم تضمین تامین نان شهروندان و نبود نان بسته بندی با مجوزهای بهداشتی لازم در شهر رفسنجان، فعلا جلوگیری از فروش نان مقدور نیست. ایشان پیشنهاد کسب مجوز بهداشتی لازم توسط نانواهایی که متراژ لازم را برای بسته بندی نان دارند را پیشنهاد نمودند. در خصوص سامان دادن عرضه نان با شرایط بهداشتی در سوپرمارکت ها با همکاری اتحادیه صنف نانوا و سوپرمارکت و خواربارفروش پیگیری لازم بعمل خواهد آمد.
در پایان حاضرین با صرف افطاری که توسط صنف نانوا تدارک دیده شده بود،پذیرایی شدند.
نظر دهید