برای تأمین سلامتی در نوروز صورت گرفت؛
نظارت مستمر بازرسان بهداشت محیط/
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان از انجام پنج هزار و ۱۰۲ بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی شهرستان های رفسنجان و انار برای تأمین سلامتی در نوروز خبر داد.
����برای تأمین سلامتی در نوروز صورت گرفت؛
نظارت مستمر بازرسان بهداشت محیط/
بیش از پنج هزار و ۱۰۲ بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی تحت پوشش شهرستان های رفسنجان و انار انجام شد
⬅️سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان از انجام پنج هزار و ۱۰۲ بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی شهرستان های رفسنجان و انار برای تأمین سلامتی در نوروز خبر داد.
����به گزارش روابط عمومی حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، دکتر عباس اسماعیلی خبر داد: بازرسان بهداشت محیط در طول اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی در ساعات اداری و غیر اداری بر وضعیت بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی تحت پوشش دانشگاه نظارت کردند.
����سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: بازرسان بهداشت محیط در طول اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی بهصورت مستمر در ساعات اداری و غیر اداری بر رعایت نکات بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی نظارت کرده و برای رفع نواقص پیگیری لازم را انجام دادند.
����دکتر اسماعیلی در خصوص آمار و ارقام این طرح نیز گفت: در طول اجرای طرح تعداد بیش از پنج هزار ۱۰۲ بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی انجام شد؛ که ۲۸۳۳ مورد بازدید از مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی و ۴۲۹ مورد بازدید از مراکز و اماکن بین راهی و ۱۸۴۰ بازدید از اماکن عمومی انجام داده اند.
����اسماعیلی نظارت بر بهداشت آب را بخش دیگری از این طرح دانست و گفت برای نظارت بر سلامت آب شرب ۱۲۵ مورد نمونهبرداری میکروبی و بیش از دو هزار و ۵۷۷ مورد کلر سنجی از آب شرب انجام شد.
����دکتر اسماعیلی خاطرنشان کرد: در این طرح جهت کنترل مواد غذایی با استفاده از دستگاه های پرتابل تعداد چهار هزارو ۵۵۵ مورد اندازه گیری انجام و مقدار چهار هزار و ۴۵۴کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته توسط بازرسان جمعآوری و معدوم شد.
نظر دهید