پلمب واحدهای صنفی فاقد شرایط بهداشتی در رفسنجان
پلمب دو واحد صنفی به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی در رفسنجان
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان از پلمب یک واحد سوپرمارکت و یک واحد عرضه ساندویچ به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی خبر داد و مهمترین دلایل پلمب را عدم رعایت بهداشت فردی، مشکلات بهداشت مواد غذایی، نواقص بهداشت ساختمان و عرضه مواد غذایی تاریخمصرفگذشته اعلام کرد.
به گزارش روابطعمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، دکتر مریم میرمطلبی؛ سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه دو واحد صنفی در راستای حفظ سلامت عمومی پلمب شدند، گفت: روز گذشته در بازدیدهای مجدد صورت گرفته از سوی کارشناسان بهداشت محیط، یک واحد سوپرمارکت و یک واحد عرضه ساندویچ به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی پلمب شدند.
وی در تشریح دلایل این اقدام توضیح داد: عدم رعایت بهداشت فردی، عدم توجه به بهداشت مواد غذایی، نقص در بهداشت ابزار و تجهیزات، نواقص بهداشت ساختمان و عرضه مواد غذایی تاریخمصرفگذشته در سوپرمارکت از جمله دلایل اصلی پلمب این دو واحد صنفی بوده است.
دکتر میرمطلبی در پایان گفت: بازرسی های بهداشتی به صورت مستمر از تمامی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی انجام می شود و با متخلفین برابر با مقررات برخورد خواهد شد.
نظر دهید