پلمپ وتعطیلی 4 بستنی فروشی در سطح شهرستان های رفسنجان وانار
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان از پلمپ وتعطیلی 4 بستنی فروشی در سطح شهرستان های رفسنجان وانار طی امسال خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی در گزارش خبری که دکتر جمالی زاده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در تاریخ 97/5/16داشتند اظهار داشت : در شهرستان های رفسنجان وانار 100واحد بستنی فروشی وآبمیوه گیری وجود دارد که از ابتدای سال جاری تا کنون 400 مورد بازدید وبازرسی از این واحدها انجام شده است وطی این بازدیدها نمونه برداری از محصول جهت بررسی هرگونه آلودگی صورت گرفته ونکات بهداشتی ونکات ایمنی نیز مورد بازدید قرار گرفته است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان ادامه داد: طی امسال 4 واحد بستنی فروشی به دلیل عدم رعایت نکات بهداشتی به مراجع قضایی معرفی وپلمپ شدند. همچنین 15 مورد اخطار هم به برخی مراکز داده شد.
وی با تاکید بر اینکه رعایت بهداشت در بستنی فروشیها از اهم است، گفت : صاحبان ومتصدیان بستنی فروشیها تمامی مراحل استاندارد وبهداشت را برای تهیه بستنی سالم وعاری از هرگونه آلودگی رعایت کنند تا مشتریان دچار مشکل وبیماری نشوند.
وی افزود: رعایت بهداشت فردی توسط کارکنان بستنی فروشی ها اعم از گذراندن دوره بهداشت عمومی ، پوشیدن روپوش مناسب ، رعایت نظافت مغازه وگندزذایی وسایل ودستگاه بستنی ساز ، شستشو وسالم سازی میوه جات در صورت عرضه مانند هویج ، طالبی ،موز و...از جمله نکاتی است که متصدیان بستنی فروشیها باید رعایت کنند.جمالی زاده توضیح داد : از اضافه کردن رنگ ، اسانس ، طعم دهنده ها وشیرین کننده های شیمیایی غیر مجاز در تهیه بستنی باید خودداری شود وبرای رعایت وکنترل دما در یخچال وفریزر دماسنج نصب شود.
وی تصریح کرد: باید از ظروف استیل وچینی برای عرضه فالوده استفاده شود .استفاده از ظروف آهن سفید برای این کار توصیه نمی شود ضمن اینکه از یخ بهداشتی وعاری از آلودگی برای تهیه خوراکی ها در بستنی فروشی ها استفاده شود.
نظر دهید