• 1403/09/17 - 13:08
  • تعداد بازدید خبر : 80
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
کانولا بهترین روغن برای مصرف است

پویش ملی تغذیه سالم از امروز با شعار «روغن مناسب، غذای سالم و خانواده سالم» در کشور آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ،دکتر عباس اسماعیلی معاون بهداشتی دانشگاه با توجه به آغاز پویش ملی تغذیه سالم عنوان کرد:

 

کانولا»، بهترین روغن برای مصرف است؛ چرا که نسبت برخورداری امگا۳ و امگا۶ مناسبی دارد. اما نباید حرارت زیادی به این روغن داده شود. همچنین بررسی‌ها بیانگر این است که قیمت روغن کانولا با روغن سویا، روغن ذرت و روغن آفتابگردان تفاوت چندانی ندارد. 

���� دکتر عباس اسماعیلی ضمن تاکید بر کاهش کالری دریافتی از روغن و استفاده از روغن‌های با اسید چرب ترانس پایین، درعین حال گفت: البته حذف روغن به هیچ وجه توصیه نمی‌شود؛ چراکه حذف روغن می‌تواند بر سلامت پوست، کبد و مو اثرگذار باشد.

���� وی درباره استفاده از روغن سرخ‌کردنی هم گفت: بهتر است برای سرخ کردن از روغن‌های مخصوص سرخ‌کردنی استفاده کرد؛ چرا که ترکیبات اسیدهای چرب این روغن‌ها با حرارت دیدن، برای بدن مضر نیست.

���� وی ادامه داد کمبود امگا ۳ که عمدتا از روغن های غیراشباع بوده عامل پنج هزار مرگ در کشور است به همین دلیل باید افراد در نوع روغن های مصرفی خود دقت کنند.

���� وی اظهارداشت: روغن های موجود در بازار جزو روغن های غیراشباع بوده و روغن های جامد (اشباع شده) نیز دارای خطر بیشتری هستند پس در مجموع میزان دریافت کالری از روغن باید کمتر شود.

���� به گفته معاون بهداشتی، روغن پالم اگر یک درصد بالاتر باشد می تواند خطر زا باشد و باید درصد چربی ترانس زیر ۵ درصد و روغن اشباع نیز زیر ۱۰ درصد باشد پس ضروریست سبک زندگی به سمت پخارپز و آب پز کردن پیش رود.

���� دکتر اسماعیلی افزود مصرف چربی ها از جمله روغن های مایع، گیاهی یا حیوانی باید کمتر باشد و بهتر است مردم روغن کانولا مصرف کنند.

 

���� لازم به ذکر است در پویش ملی اطلاع‌رسانی تغذیه سالم که تا ۳۰ آذرماه برگزار میشود درباره انتخاب‌های صحیح تغذیه‌ای و کاهش خطرات ناشی از مصرف نادرست چربی‌ها و روغن‌ها اطلاع رسانی می‌شود.

  • گروه خبری : آموزش همگانی
  • کد خبر : 18160
حسین صادقی
خبرنگار

حسین صادقی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید