• 1404/04/16 - 10:40
  • تعداد بازدید خبر : 21
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
کارشناسان بهداشت محیط: مراقبت ویژه از سلامت عزاداران در حسینیه ها و تکیه ها

بازدید و نظارت بهداشتی کارشناسان بهداشت محیط از حسینیه ها و مراکز پخت غذای محرم در رفسنجان

کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی رفسنجان در ایام عزاداری محرم، از حسینیه‌ها، تکایا و مراکز طبخ غذای عزاداران بازدید کردند.

بازدید و نظارت بهداشتی کارشناسان محیط از حسینیه ها و مراکز پخت غذای محرم در رفسنجان
در ایام عزاداری سالار شهیدان امام حسین(ع) و یاران باوفایش، کارشناسان بهداشت محیط مراکز بهداشت تحت پوشش معاونت بهداشتی رفسنجان با حضور در محل‌های پخت غذا در حسینیه‌ها، مساجد و تکایا ضمن بازدید و نظارت‌های بهداشتی، توصیه ها و نکات بهداشتی ایام ماه محرم را آموزش و اطلاع رسانی نمودند.
 در این بازدیدها، وضعیت بهداشت محیط مراکز پخت غذا بررسی شد و آموزش‌های لازم به مسئولان پخت و پذیرایی ارائه گردید. 
همچنین کیفیت مواد اولیه، آب مصرفی و نحوه نگهداری و پخت غذا نیز تحت نظارت قرار گرفت. 
کارشناسان بهداشت تأکید کردند که شهروندان از مصرف غذاهای پخته‌ای که به مدت طولانی سرد شده‌اند خودداری کنند. 
همچنین از مردم درخواست شد با رعایت نکات بهداشتی، زباله‌ها را در سطل‌های مخصوص دفع کرده و از رهاسازی ظروف یکبار مصرف در معابر عمومی خودداری نمایند تا از آلودگی محیط و فشار مضاعف بر نیروهای خدمات شهری جلوگیری شود.
 ���� شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه مشکل یا تخلف بهداشتی، با شماره تلفن ☎️ ۱۹۰ تماس حاصل نمایند. 
 
����با مشارکت همگانی، به ارتقای بهداشت عمومی در ایام عزاداری کمک کنیم.
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 20177
حسین صادقی
خبرنگار

حسین صادقی

تصاویر

بازدید و نظارت بهداشتی کارشناسان محیط از حسینیه ها و مراکز پخت غذای محرم در رفسنجان بازدید و نظارت بهداشتی کارشناسان محیط از حسینیه ها و مراکز پخت غذای محرم در رفسنجان بازدید و نظارت بهداشتی کارشناسان محیط از حسینیه ها و مراکز پخت غذای محرم در رفسنجان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید