• 1402/12/25 - 00:49
  • تعداد بازدید خبر : 27
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در قالب طرح بسیج سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان صورت گرفت؛

معدوم سازی بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته و غیرقابل مصرف

در قالب طرح بسیج سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان صورت گرفت؛
معدوم سازی بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته و غیرقابل مصرف
 
⬅️معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، از انجام ۲ هزار و ۷۸۳ بازدید توسط بازرسان بهداشت محیط در طرح بسیج سلامت نوروزی خبر داد.
 
����به گزارش روابط عمومی حوزه معاونت بهداشتی، دکتر عباس اسماعیلی ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و نوروز باستانی عنوان کرد: اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی از ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ توسط کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه آغاز شده است و تا ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت.
 
����به گفته وی، در قالب این برنامه تشدید نظارت‌های بهداشتی و کنترل عوامل محیطی به منظور پیشگیری و کنترل بیماری‌های منتقله از آب و غذا و کنترل اپیدمی بیماری‌های روده‌ای عفونی در تعطیلات نوروزی انجام می‌شود.
 
����وی از انجام ۲ هزار و ۷۸۳ بازدید بهداشتی توسط بازرسان بهداشت محیط در طرح بسیج نوروزی امسال تا به امروز خبر داد و افزود: در نوروز امسال کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای در قالب ۱۷ تیم دو نفره، هر  روز از ساعت ۸ الی ۲۱ ،مناطق تحت پوشش دانشگاه را به طور مداوم رصد می کنند.
 
����به گفته اسماعیلی، در این بازدیدها ۲ هزار و ۷۱۱ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته و غیرقابل مصرف توقیف و معدوم شد.
 
���� معاون بهداشتی دانشگاه به انجام ۳ هزار و ۹۵۳ مورد سنجش عوامل محیطی نظیر یدسنجی، شوری سنجی، تست روغن مصرفی، سنجش pH و کنترل درجه حرارت با دستگاه‌های پرتابل و سنجش بار میکروبی از سطوح در بازدیدهای مذکور اشاره کرد.
 
����دکتر اسماعیلی، رصد سلامت آب شرب و آب استخرهای شنا توسط بازرسان دانشگاه را از دیگر اقدامات کارشناسان در این طرح عنوان کرد و یادآور شد: در این راستا یک هزار و ۴۵۳ مورد کلرسنجی و ۵۰ مورد نمونه برداری میکروبی از سامانه‌ها و شبکه‌های آبرسانی انجام شد.
 
���� اسماعیلی با اشاره به این که تاکنون ۲۵ مورد رسیدگی به شکایات مردمی داشته ایم، خاطرنشان کرد: سامانه رسیدگی به شکایات بهداشتی ۱۹۰ نیز برای ثبت گزارش ها و شکایت‌ های مردمی فعال است، همشهریان عزیز در صورت مشاهده هر گونه تخلف در مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی با این سامانه تماس گرفته و تخلف را گزارش دهند.
 
 ┈┈••✾•������������•✾••┈┈
 
���� *روابط عمومی معاونت بهداشتی* 
 
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 16797
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر